Nejnovější recenze ze sekce Jezdecké bundy a vesty
Všechno stoprocentní: typ, velikost, barva, střih, komunikace, doprava, rychlost vyřízení objednávky - ještě něco? Doporučuji!
Koupeno na dítě vel. 158 - 164. Na sako a skokovou vestu bude velikost S úplně akorát. Větrací otvory na zádech a pod pažemi, kapuce.
Není nepromokavý! Ale aspoň vypadá dobře...
- Ještě nemám chybí zboží
- Pěkná vestička, dárek pro mladou jezdkyni
- kvalitní zpracování
- je to kabát s podšívkou, nikoli jen větrovka
- řada praktických kapes
- límec je podšitý měkkým nunu fleece takže nestudí a zip neodírá bradu
- dvojité rukávy
- nemá klasický rozparek, kterým by zatékalo, ale na bocích a vzadu sklady podšité látkou
- vypadá opravdu pěkně
- zip pravděpodobně nevydrží
pokud si chcete brát pod kabát napr. tlustý svetr, doporučuji vzít si o velikost větší
Super výrobek. Použito na rybách. Nelituji, za ty peníze velký služebník
Bunda krásná a dcera je spokojená.
- Super rychle dodání
- není kompatibilní s Uhip šustˇákem nešel mi přidělat ,jak se píše-starší model? VELMI DRAHÉ
- lehké , příjemné na nošení jako bunda i pod kabát
- Bunda je moc hezká, teploučká, krásně sedí, velká spokojenost jak s produktem, tak i s obchodem. Rychlé doručení, výborná komunikace s prodejci.
Určitě doporučuji.
- příjemné nošení, dobrý střih i materiál
- teplý
- krásný
- praktický
- elegantní
- pohodlný
Jedinou nevýhodou kabátu je, že se občas patentka u zipu rozepne i když nechci - nedrží nějak ultra pevně. Na druhou stranu je to dobře, páč díky tomu vím že se mi při každém rozepínání nebude moc natahovat a tím poškozovat látka kolem patentek.
Kabát je moc elegantní, nejdřív jsem ho pár týdnů nosila v civilu a pak na koni. Zip jde rozepínat shora i zdola, kapuca je moc příjemná, kabát teplejší než jsem čekala. Kamarádky říkaly že koupím neprohloupím a rozhodně měly pravdu!!
- Pohodlna.Velikost sedi vyborne.
- Mohla by mit vic jak 2 kapsy :-)
- super
Nádherná, pohodlná bunda. Je mírně větší, než jsem čekala.
- špínovzdorná
- teplá
- rukávy mají elastický lem zevnitř tak drží a nejde přes ně zima
- kapuce má plastovou přezku která ji drží na místě když není na hlavě.
- ocenila bych instrukce k péči, v čem to prát aby vydržela odolná špíně.
nejdřív jsem byla překvapená, že je tak tenká ale po vyzkoušení jsem spokojená.
V -5° mi bylo hezky teplo i hodinu v kroku.
Čistím v ní bahenní princeznu a plním síťky a je docela odolná špíně a prachu, zatím na ní není nic vidět (nošeno cca týden).
Kapuce hezky drží v teple krk a přezka ji drží na místě.
Vepředu dvoucestný zip, vzadu dva rozparky na druky-rozepínání i zapínání snadné, zvlśdám to i v zimních rukavicích.
Beru ji i na procházky s kočárkem a mám radost jak mi konečně nefouká na zadek.
Zatím na nás sněžilo jen malinko a nepršelo tak nemám otestovanou voděodolnost.
Hľadala som teplú jazdeckú bundu z nešušťavého materiálu. Bunda mi vyhovuje aj po praktickej stránke, aj po stránke estetickej. Je kvalitne vypracovaná, teplá. Dobre sa mi v nej jazdí na koni, ale je elegantná a môže sa nosiť aj bežne. Vybrala som si ju, pretože sa mi páčil strih a aj farba. Kvalita zodpovedá cene. Produkt je vhodný nielen pre jazdcov, ale ak niekto chce elegantnú zimnú bundu na bežné nosenie, odporúčam.
Zobrazuji 101 - 120 ze 262 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...14 Další »